Zorg goed voor je lijf

Er is zo ontzettend veel mis met onze voeding. Er zit al decenia lang niet meer in wat er in moet zitten en er zitten andere stoffen in die, in grotere hoeveelheden, echt niet goed voor ons lichaam zijn. Daarbij komen nog de hectiek van deze tijd, stress, te weinig bewegen, enz. resultaat (zwaar) overgewicht, in de middag raakt de energie al op en we lopen regelmatig te ‘snotteren’.
Wanneer we ons realiseren dat 95% van alle ziektes een gevolg zijn van verkeerde voeding en andere hierboven genoemde oorzaken, is het nu het moment daar even bij stil te staan.Werken aan je gezondheid en dat van de mensen om je heen en tegelijkertijd wat extra inkomen genereren, dus werken aan de kwaliteit van leven, is eigenlijk heel simpel.
Ja, hoor ik je zeggen, dat verhaal ken ik al. Neem van mij aan, het kan echt anders, beter, het gaat vooral over gezondheid en daarna pas over geld. Geen kapitalen, maar gewoon iets extra’s (€ 400 tot € 600 per maand) om die dingen te doen waaraan je nu niet toekomt. Ik spreek uit ervaring. En het gekke is het kost nauwelijks tijd en geen energie, want die krijg je al extra van de sublieme producten. Dit is voor die contacten die nu serieus willen investeren in een langer, gezonder leven en dit ook de mensen om zich heen, die ze dierbaar zijn zijn, hiermee te helpen. Minder kilo’s, meer energie, een bulk van een weerstand en een aangepast gebalanceerd voedingspatroon.
Dus heb je het gevoel er nu structueel iets aan en mee te gaan doen en het verleden met het jojo-effect, mindere/slechtere ervaringen en negatieve gedachten over bepaalde vormen van afslanken en promotie defitief achter je te laten, kom dan op maandagavond waar we praten over voeding en gezondheid (19.30-20.00 uur), over producten die je ondersteunen bij je goede voornemens (20.30-21.00 uur) en/of hoe je ook anderen kunt helpen en daarmee een paar honderd euro in de maand extra kunt verdienen (21.30-22.00 uur). De toegang is gratis en er komen alleen gezellige mensen die echt om hun gezondheid geven.
Voor € 15 per maand doe je mee in ons GGGW-programma en kun je je laten meten en wegen en kijken we samen naar jouw voedingspatroon en naar of daar verbeteringen mogelijk zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s